God Jul och Gott Nytt År!

2021-12-17

Nu har alla båtar kommit upp även om vissa fortfarande ligger i vattnet i vår vinterhamn. Vi på marinan går idag på julledighet och öppnar upp kontoret igen den 10 januari. Grinden kommer under denna period att vara helt stängd men det går så klart att komma in med kod. Vi ser fram emot 2022 och planeringen är redan i full gång. Första sjösättning i tidig period planeras till den 19 april vilket går att se längre ner på hemsidan i nedräkningssnurran.

Det är redan nu många som hör av sig angående sommarplats 2022. Vi börjar att jobba med platserna under februari månad då det är då vi vet hur många platser som finns lediga.

Vi alla på Bullandö Marina önskar Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ses nästa säsong!

Stora julhälsningar från oss på Bullandö Marina!