default

Sjösättningstider för tidig och mellanperiod utskickad

2022-03-01

Vi har nu tidsmärkt båtar i sjösättningsperiod TIDIG och MELLAN. Respektive båtägare har fått tiden utskickat till sig via mail och om ni inte har fått detta är det bara att höra av sig. SEN period kommer att få sina tider utskickade senare under mars månad.

Båtarna är märkta i 10-minutersslottar och plockas ungefär i den ordning som de ställdes upp i. Det går inte att byta tid eftersom båtarna står som de gör (se bild). Om man inte kan vara med – gör båten klar enligt anvisning: Häng ut fendrar, tampar och fyll i lappen där bak, så bogseras den per automatik till angiven bryggplats/alternativt ej hamnplats.

Om båten inte är färdig flyttas den på land och man får boka extra sjösättning vid extra sjösättningsdagar enligt nedan:

Fredag 30/4, torsdag 20/5, torsdag 3/6, torsdag 10/6 och torsdag 17/6.

Båtarna sjösätts i 10-minutersslottar och vi sjösätter ca 80 båtar per dag med två arbetslag.