Igloo Escape på Bullandö!

2023-02-23

I år har vi en ny Bullandö-företagare på marinan!

“Igloo Escape är ett nyöppnat boende på Bullandö Marina där två personer kan njuta av en natt till havs i en alldeles egen flytande igloo! Igloon är isolerad mot ljud och kyla och fullt utrustad med allt ni behöver för att koppla av från en stressig vardag. Här finns stor och skön säng, kitchenette, privat toalett och egen terrass med grill och utemöbler där ni kan njuta av grillad middag till solnedgången och frukost till soluppgången. 

Genom de stora panoramafönstren kan ni njuta av otrolig havsutsikt mot den fina Skärgårdsmiljön i Bullandö eller studera den klara natthimlen genom panoramafönstren i taket. Frukost- och middagspaket går att beställa och förbereds av Bullandö Krog belägen i marinan. Passa på att avsluta en lång dag på sjön med en lyxig men Stockholmsnära glamping-upplevelse hos Igloo Escape! Bokning sker på hemsidan: https://iglooescape.com/sv/ och har ni frågor är ni varmt välkomna att maila oss på: info@iglooescape.com.”