default

Tidsmärkning av båtar

2024-02-13

Nu håller vi på att tidsmärka båtar för fullt inför sjösättningen och sjösättningstid meddelas per mail till respektive båtägare. Tänk på att det inte går att byta tid eftersom båtarna står så tätt packade. Däremot kan vi bogsera båten från kajen till bryggplats (se prislista). Detta gör man genom att fylla i den lapp som ska sitta bak på båten med den bryggplats båten har, t.ex. D10, alternativ EJ HANMPLATS om båten inte har en bryggplats. Det är klartecknet för oss att bogsera!

Om båten inte hinner bli klar flyttas den på land eftersom vi måste komma åt båten som står uppställd bakom.

Om båtägaren inte är med måste nedanstående punkter vara åtgärdade för att båten ska sjösättas:
– Lappen ifylld.
– Tampar fastsatta i knapar och hänga ut på sidan.
– Fendrar på båda sidor av båten.